Főoldal Reptéri transzferek Malaga repülőtér, reptéri transzfer

Malaga repülőtér, reptéri transzfer

21903
Malaga látnivalók

Bejutás a repülőtérről a városba (távolság a központtól: 12 km)

Malagába a Wizz Air és a Ryanair repül közvetlen fapados járattal Budapestről, és Bécsből.

Malaga repülőtéri transzfer

Busz:
A Express Airport (line 75) busz:
Repülőtér, T3 terminál – Malaga (Paseo Del Parque, Városháza, városközpont)

A repülőtérről reggel 7:00 és 24:00, ellenkező irányban 6:25-23:30 között közlekedik 20-30 percenként, a menetidő 15-25 perc. A jegy ára 3 EUR/út, jegyek a sofőrtől vásárolhatók.

Malaga Marbella Busz:
Malaga Repülőtér, T3 terminál – Marbella, buszállomás

A Malaga Marbella távolság 60 km
A repülőtérről reggel 8:15 és 23:45, ellenkező irányban 7:15-22:45 között közlekedik, általában 60-120 percenként indul. A menetidő kb. 45 perc, a jegy ára 7,15 EUR/út. Jegyek a sofőrtől vásárolhatók. A nyári szezonon kívül az utolsó járat egy órával hamarabb indul.

Aki szeretne kényelmesen a repülőtérről közvetlenül a szállodába utazni, annak érdemes shuttle buszjegyet vennie, amelyet az alábbi honlapon lehet lefoglalni:
Malaga Airport - Marbella Bus Transfer

Buszjegy a repülőtérről Marbellába, a kívánt szállodába

Vonat:
Repülőtér – Malaga (főpályaudvar)
A RENFE szerelvényei (C1-es járat) a 3-as számú terminállal szemben található repülőtéri vasútállomásról indulnak. A vonatok reggel 6:59 és este 23:59 – ellenkező irányban 5:30-22:30 – között közlekednek, 30 percenként. A menetidő 12-15 perc, a jegy ára 1,80 EUR/út. A jegyeket célszerű az automatákból megvásárolni. Malagában átszállva eljuthatunk Spanyolország számos más városába.

Repülőtér Malaga – Torremolinos
A repülőtérről közvetlen vonat közlekedik Torremolinosba, a menetidő 10 perc, a jegy ára 1,80 EUR/út. A Malaga Torremolinos távolság 16 km, a Malaga repülőtér Torremolinos távolság 10 km.

Repülőtér Malaga – Fuengirola
A vonatok a repülőtérről reggel 5:44 és este 22:44 – ellenkező irányban 6:27-23:27 – között közlekednek, 30 percenként. A menetidő 30 perc, a jegy ára 2,70 EUR/út. A jegyek megvásárolhatók az automatákból.

Taxi:
Malaga központjába az út ára 25-28 EUR, a menetidő kb. 20 perc. Tájékoztató árak a következő városokba: Marbella 60 EUR, Torre del Mar 60 EUR, Torremolinos 15 EUR.

Privát reptéri transzfer a közeli városokba:
Ha szeretne nyugodtan és rögzített áron, minősített sofőrrel és autóval utazni, akkor érdemes a malagai reptéri transzfert előre megrendelni partnerünktől. Utazás előtt 4 nappal emailben meg fogja kapni a sofőr adatait: név, fotó, telefonszám. A sofőr a repülőtéren belül, az érkezési szinten fogja várni az Ön nevét tartalmazó névtáblával. Nem kell sorban állni, szabad taxit keresgélni. Az előre megadott ár minden költséget tartalmaz, és a foglalás 24 órával az utazás előttig lemondható: Malaga reptéri transzfer ajánlatok

Autóbérlés:
A repülőtéren az összes nagyobb autókölcsönző jelen van. Az egyik legnagyobb nemzetközi autókölcsönző összehasonlító oldal az elérhető ajánlatokat az autókölcsönzők árai és az autók mérete szerint sorba rendezi, így könnyen áttekinthető formában lehet kiválasztani a számunkra legmegfelelőbb ajánlatot. Keresek egy jó ajánlatot!

A következő cikkben összegyűjtöttünk számos hasznos információt és praktikus tippet, amelyekkel nemcsak elkerülhetjük a lehetséges buktatókat, hanem spórolhatunk is:
Malaga autóbérlés

Hasznos cikkek:

  • Budapest Malaga repülőjegy, menetrend: Wizz Air, Ryanair
  • Budapest Marbella repülőjegy: közvetlen repülőjárat nem indul Budapestről, de Malagából, a repülőtérről busszal mindössze 45-60 perc alatt elérhető a marbellai buszállomás.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le. Próbálja ki!

Booking.com