Főoldal Reptéri transzferek Edinburgh repülőtér, reptéri transzfer

Edinburgh repülőtér, reptéri transzfer

15444
Edinburgh látnivalók

Bejutás a reptérről a városba (távolság a központtól: 10 km)

Edinburgh a Jet2 és a Ryanair közvetlen fapados járatával érhető el Budapestről, az easyJet közvetlen járatával Bécsből, valamint a Ryanair járatával Pozsonyból.

Edinburgh repülőtéri transzfer

Busz:
Airlink 100-as busz:
Edinburgh, repülőtér – Edinburgh, városközpont

A repülőtérről éjjel-nappal 8-10 percenként indulnak a buszok a belvárosba. A menetidő 30-35 perc, a jegy ára felnőtteknek 4,50 font/út, a retúrjegy 7,50 font. Gyerekeknek – 5-15 éves kor között – 2 font/út, a retúrjegy 3 font. A jegyek megvásárolhatók a sofőrnél, illetve a repülőtéri jegykiadónál. A buszok a D jelű megállóból indulnak.

Útvonal: Repülőtér – Hilton Hotel – Maybury – Drum Brae – Edinburgh Zoo – Murrayfield – Wester Coates – Haymarket (vasútállomás) – West End – Waverley Bridge (vasútállomás)

Villamos:
Edinburgh, repülőtér – Edinburgh, York Place

A repülőtérről reggel 6:18 és este 22:48 között 7 percenként indulnak a villamosok a belvárosba. A menetidő kb. 35 perc a belvárosig, a jegy ára felnőtteknek 6 font/út, a retúrjegy 8,50 font. Gyerekeknek – 5-15 éves kor között – 3 font/út, a retúrjegy 4,50 font. A jegyek megvásárolhatók a repülőtéri jegykiadó automatákból. A villamosok a terminál keleti oldalától indulnak.

Útvonal: Repülőtér – Edinburgh Gateway – Edinburgh Park Station – Murrayfield Stadium – Haymarket (vasútállomás) – West End – Princes Street – St Andrew Square – York Place

Taxi:
Az út 20-30 perc a városközpontba. A taxi ára 22-25 font a távolságtól függően.

Hasznos cikkek:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le. Próbálja ki!

Booking.com