Főoldal Reptéri transzferek Bázel repülőtér, reptéri transzfer

Bázel repülőtér, reptéri transzfer

21751
EuroAirport Bázelben

Bejutás a reptérről a városba (távolság a központtól 9 km)

Bázel az easyJet és a Wizz Air közvetlen fapados járatával érhető el Budapestről.

Bázel repülőtéri transzfer

Busz:
Bázel: Az 50-es busz 15-30 percenként indul a város központjába reggel 5 és este 24 óra között. A legtöbb bázeli látnivaló innen könnyen megközelíthető. A menetidő 15-20 perc, a felnőttjegy ára 4,70 CHF/út, a gyerekjegy 3,10 CHF/út, de ha van kinyomtatott visszaigazolásunk a szállásunktól, akkor a buszjegy ingyenes. Ha a szállás eléréséhez további tömegközlekedési eszközöket is igénybe kell vennünk, akkor azokon is ingyenesen utazhatunk.

Útvonal: SBB (Vasútállomás)/CFF – Spalentor – Frauenspital – Kannenfeldplatz & Frachthalle

Mulhouse: Busszal lehet eljutni a közeli Saint-Louis vasútállomására, ahonnan vonattal lehet továbbutazni Mulhouse belvárosába.

Zürich: 2 közvetlen buszjárat indul a repülőtérről a városba (reggel és este), a menetidő 70 perc, a jegy 9,30 svájci frankba kerül utanként.

Freiburg: A busz kb. 60 percenként indul, a menetidő 55-60 perc. Az egy útra szóló jegy 22,99 EUR, a gyerekjegy (6-14 éves kor között) 12,99 EUR.

Taxi:
Bázel: Az út 50 svájci frankba kerül a belvárosig, a menetidő kb. 15 perc.

Privát reptéri transzfer:
Ha szeretne nyugodtan és rögzített áron, minősített sofőrrel és autóval utazni, akkor érdemes a bázeli reptéri transzfert előre megrendelni partnerünktől. Utazás előtt 4 nappal emailben meg fogja kapni a sofőr adatait: név, fotó, telefonszám. A sofőr a repülőtéren belül, az érkezési szinten fogja várni az Ön nevét tartalmazó névtáblával. Nem kell sorban állni, szabad taxit keresgélni. Az előre megadott ár minden költséget tartalmaz, és a foglalás 24 órával az utazás előttig lemondható: Bázel reptéri transzfer ajánlatok

Mulhouse: A taxi nappal 50, éjszaka 60 euróba kerül, a menetidő 20-30 perc.

Freiburg: Az út ára nappal 125, éjszaka 160 euró.

Hasznos cikk:

- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Szállást keres? Partnerünk kínálatában világszerte több ezer szállás között lehet válogatni, és több szempont szerint lehet szűrni, így biztos, hogy végül a számunkra legjobb szállást a legjobb áron foglalhatjuk le. Próbálja ki!

Booking.com